Home > Allmänt > Välkommen 2014

Välkommen 2014

January 2nd, 2014

Japp, nu är det nytt år. 2013 blev ett bra år, och jag gjorde många saker som gav mig riktigt fina minnen. Nu hoppas jag förstås att 2014 kommer att bli minst lika bra, och med tanke på mina planer tror jag nog att det kommer att bli det. Det är nämligen så att jag har planerat en resa till USA. Det blir visserligen inte förrän i juli, när jag har semester, men jag ser redan fram emot det! Jag gillar att resa, och jag har varit i många olika länder, men till USA har jag aldrig varit. Det är förstås ett stort land, och det var inte helt enkelt att välja en destination, men valet föll till slut på Florida. Det känns som att Florida är något man måste uppleva under sitt liv. Vad jag ska göra är inte riktigt bestämt än, men det kommer förstås att bli en hel del sol och bad. Jag ska också försöka besöka en massa roliga sevärdheter och museer.

Mycket mer än så vet jag inte om 2014, men det kommer förhoppningsvis att bli ett trevligt år. Jag ska jobba en hel del, för vi håller på att planera och starta upp en massa roliga projekt på jobbet. Jag har faktiskt själv varit delaktig i att komma med förslag till projekt, så det känns lite extra roligt att jag kommer att få arbeta med mina egna idéer. Det är väldigt kul att känna att man kan tillföra något mer än bara själva arbetet, och framförallt att de högre uppsatta lyssnar på en och uppskattar ens förslag. Det blir ju mycket roligare att jobba när man känner att man gör det för ett eget syfte, på något vis.

Nej, nu ska jag sluta pladdra. Jag hoppas att ert 2014 får en lika god start som mitt, och att ni också får göra något riktigt roligt i år!

flygplan

Allmänt

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.