Home > Allmänt > Sugen på en semester

Sugen på en semester

January 5th, 2015

På senaste tiden har jag känt att jag behöver komma bort lite. Ni vet hur det är ibland, man känner att man behöver se något nytt och tanka lite energi. Det behöver inte vara någon lång resa och inte heller långt bort, utan bara en liten paus från vardagen. Jag blev helt enkelt sugen på en liten semester och då tänker jag mig en helg på hotell med alla dess bekvämligheter – bubbelbad, roomservice och den himmelskt goda hotellfrukosten.

Jag funderade lite över var jag skulle åka och då kom jag på den briljanta idén att slumpa fram ett ställe, så jag tog en Sverigekarta och blundade och pekade. Fingret hamnade på Leksand i Dalarna, och eftersom det är lagom långt bort och jag aldrig har varit där förut så passade det perfekt. Hade det blivit för långt bort hade jag kanske fått peka igen, men Dalarna är ett rimligt resmål över en helg.

Jag har kikat lite på hotell i och runt Leksand och hittat ett som heter Green hotel som verkar väldigt mysigt. Det lutar åt att det blir det faktiskt för det ser både fint och lyxigt ut samtidigt som priserna är överkomliga. Bara att få se fram emot att åka på en hotellweekend gör att vardagen plötsligt ser lite ljusare ut. Ibland är det allt som behövs – något att se fram emot och något som rör runt lite i vardagen så att man inte bara hamnar i samma hjulspår hela tiden.

Men nu ska jag inte tråka ur er med min gråa vardag längre, och jag vill inte att ni ska tro att jag mår dåligt på något vis. Jag behöver bara komma ifrån lite och ladda batterierna. Ibland är det så och då är en helg på hotell perfekt tycker jag, för man blir alltid så väl omhändertagen på hotell!

Allmänt

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.