Home > Allmänt > Sommaruppdatering

Sommaruppdatering

Jag får passa på att be om ursäkt, för nu var det verkligen ett tag sedan bloggen uppdaterades. Jag håller ju på och driver flera andra bloggar, och gästskriver här och var (säg till om du vill ha en gästpost någonstans!), så GIT2011 har fått stå tillbaka lite.

Dessutom kan man ju säga att själva domännamnet inte riktigt är aktuellt längre heller, och GIT-projektet jag sjösatte är klart sedan ett tag tillbaka. Jag antar att den här bloggen därmed lär handla om lite andra saker framgent, även om jag säkert skriver om IT och GIT då och då. Eventuellt flyttar jag den också till en annan domän, vi får se!

Något som också hållit mig borta från bloggandet i sommar har varit en fantastisk Sverigesemester. Den började nere på Västkusten med krabb- och makrillfiske (och en hel del brännskador från årets maneter som dök upp i stora antal), för att sedan fortsätta till Gotland och Almedalsveckan. Nu var jag förvisso delvis i Almedalen av jobbskäl, men jag och min fru passade på att smyga in lite semester också. Har du inte varit på Fårö så kan jag verkligen rekommendera en tur dit!

Vi har även hunnit med ett bröllop i vad som måste vara ett av de vackraste ställena på Jorden, nämligen i Tällberg. Bröllopet ägde rum på Green Hotel som är ett av de många fina hotell där som har en helt utsökt utsikt över Siljan. Mats och Susanne sa ja som planerat och det var på det hela taget en fantastisk upplevelse med god mat och service (personalen på Green Hotel sjunger till maten och går runt i folkdräkt, bara en sån sak!) och såklart också omgivningar som får en att undra om man bor på rätt ställe.

bröllop

Så vackert med bröllop!

Nu är det en vecka kvar av semestern, och när jobbet kickar igång ska jag försöka att bli mer frekvent här. Till dess!

Allmänt

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.