Home > Allmänt > Sommartid är ishockeytid!

Sommartid är ishockeytid!

July 10th, 2015

Sommaren är här vilket givetvis osökt får de flesta av oss att tänka på ishockey! Nåja, en del av oss i alla fall, om än kanske inte riktigt så mycket som när Elitserien (ja, det heter Elitserien och inte SHL och därmed basta!) och NHL är igång, men en del ändå. Ishockeyintresset har jag sedan barnsben även om jag inte spelar aktivt längre. Däremot har jag börjat aktivera mig i föreningslivet, för att kunna hjälpa barn och ungdomar som håller på med hockey. Försäkra oss om att Sverige får en ny Peter Forsberg eller Niclas Lidström i framtiden. Det är riktigt kul och spännande – och gör att man börjar tänka mer på ishockey sommartid!

Det handlar för tillfället om att försöka ordna ett hockeyläger. Läger är ju alltid roligt för barn och ungdomar, en chans att komma bort från föräldrarna om inte annat, men också möjligheten att under några dagar helt och hållet kunna fokusera sig på puck, skridskor och klubba. Läger är helt enkelt en viktig del av utvecklingen för unga hockeyspelare. Och fotbollsspelare och andra idrotter med för den delen. Men nu är det alltså hockey det handlar om. Att hitta en bra plats för ett hockeyläger är inte det lättaste, men nu tror jag vi har hittat precis rätt.

Det handlar om Älvdalen Camping (alvdalencamping.se) som har en ishall i anslutning till sin camping. De erbjuder möjlighet att arrangera hockeyläger där där deltagarna sover i deras stugor. Älvdalen Camping ligger alldeles vid Österdalälven och jag måste säga att det ser otroligt fint ut där. Omgivningarna är ju viktiga de också för att ett läger ska bli lyckat, och jag tror verkligen på det här med ett hockeyläger hos Älvdalen Camping. Det kommer att bli hur spännande och roligt som helst! Hockey gör sig bäst på sommaren!

Allmänt

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.