Home > Allmänt > Snart får man korka upp glöggen

Snart får man korka upp glöggen

November 21st, 2014

Nu står det inte på förrän det är dags att korka upp glöggen. Jag brukar ha det som en liten tradition att dricka första glöggen på första advent, och det är ju faktiskt bara lite drygt en vecka kvar nu. Tiden har bara försvunnit tycker jag, för det känns som att det nyss var sommar. Fast det kan ju ha att göra med att det har varit en väldigt mild höst. Det har liksom inte blivit kallt så det känns inte som att det snart är december.

Jag har haft en envis förkylning som har hängt kvar länge och tagit omtag, men nu verkar det som att det värsta har gått över. Jag har faktiskt till och med börjat cykla lite igen, men jag tar det ganska lugnt. Det är inte klokt hur mycket man tappar när man är sjuk. Plötsligt känns det jobbigt att göra saker som gick av bara farten förut. Men det kommer väl tillbaka hoppas jag.

Än så länge är det varken snö eller halka så det går bra att cykla, men i alla fall kylan borde väl komma snart så jag tror att det är dags att investera i ett par vinterdäck till cykeln. Jag har alltid tänkt att cykling är något som hör sommaren till, men det är ju faktiskt många som cyklar på vintern också. Så länge man har rätt utrustning så är det nog inga problem. Bra däck är förstås ett måste, och man ska inte heller glömma reflexer och lampor.

Förutom cykellyse fram och bak samt reflexer på cykeln så har jag också en orange reflexväst på mig när jag cyklar nu när det är mörkt ute. Det gäller att synas!

reflex

Allmänt

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.