Home > Allmänt > Nu är det för varmt för att cykla

Nu är det för varmt för att cykla

July 10th, 2014

Ja, det är för varmt för att röra på sig över huvud taget. Den här värmen tar verkligen kål på mig! Och den tar kål på min träning. Jag har ju kommit igång riktigt bra med cyklingen, men nu när jag inte har kunnat cykla på hela veckan så är jag lite rädd att det kommer att rinna ut i sanden… Förut försökte jag ha självdisciplin och ge mig ut även fast jag kanske inte riktigt ville, och det fungerade många gånger, men nu när värmen kom har jag blivit lite lat. Även när det blir något svalare senare på kvällarna så ligger jag hellre i soffan och kollar på film eller något.

Jag får helt enkelt rycka upp mig. Men väderleksrapporten lovade något svalare väder till helgen och nästa vecka (typ 25 grader istället för 30) så då ska jag väl kunna ta mig ut tycker jag. Fast å andra sidan kan man aldrig lita på väderleksrapporterna heller. Det skulle ha regnat nu i veckan men jag har inte sett en enda droppe. Istället är det tryckande hetta och luft som står still. Lite regn hade inte suttit fel. Jag gillar inte när det är för varmt, så jag hade föredragit lite regn och kanske till och med lite åska som kunde rensa luften lite nu.

Jaja, jag hoppas att man kan leva lite mer nästa vecka i alla fall, för som det är nu känner jag mig mest som en alldeles för varm zombie som vandrar omkring och söker svalka i kalla duschar, glass och AC… En sådan här goding ska jag ta mig nu (inte heller jättebra för min träning/hälsa, men vad gör man inte?).

glarre

 

Allmänt

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.