Home > Allmänt > Har hittat en bra grej!

Har hittat en bra grej!

November 20th, 2015

Jag tänkte passa på att tipsa er om bra grej som jag har hittat, nämligen ett mycket bra affärssystem som heter Yoddla. Om du har letat efter ett affärssystem som gör livet enklare så är det här perfekt för dig. Och även du som inte har letat men som känner igen dig i tankar som för dyrt, för krångligt, för många onödiga funktioner eller för få funktioner för att kunna samla allt på samma ställe bör ta dig en titt på det här.

För ibland är det ju så att man inte tänker på att det faktiskt går att förändra saker. Istället sitter man och kör på med samma gamla som egentligen är ett stort irritationsmoment, men man har helt enkelt inte fått tummen ur och insett att man bör göra något åt det. Ungefär som när skosnöret går av och man envisas med att försöka knyta med den där lilla stumpen istället för att bara eliminera irritationsmomentet genom att helt enkelt byta till ett nytt skosnöre.

Använder du ett affärssystem som är som ett trasigt skosnöre så bör du slänga ett öga på Yoddla. Det är enkelt att förstå sig på, det är väldigt prisvärt och det har alla viktiga funktioner utan att för den delen ha en massa onödiga sådana. Det är som ett nytt skosnöre helt enkelt, och när man byter kan man inte förstå varför man envisades med att använda det gamla så länge. Med Yoddla får man en heltäckande översikt och man sparar både tid och pengar.

Yoddla är främst utvecklat för små och medelstora tjänsteföretag, men jag tror att även många fler kan hitta bra användningsområden för det här affärssystemet. Det är liksom allt från lead och offert till orderbekräftelse, projekthantering och faktura. Dessutom kan man testa gratis i 14 dagar så man behöver så att säga inte köpa grisen i säcken. Jag är i alla fall supernöjd med det här!

Allmänt

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.