Home > Allmänt > Frisk i foten

Frisk i foten

March 28th, 2014

Efter min lilla olycka i skidliften har min fot varit mer blå än hudfärgad, men nu är den sig lik igen, och det är väldigt skönt. Jag kan använda den normalt och blåmärkena har försvunnit. Min vän har fortfarande dåligt samvete för att han “tvingade” mig att åka slalom, men nu tänker jag ge igen! Jag ska nämligen utmana min vän och anmäla honom och mig till en cykeltävling i sommar. Det här är helt olikt mig, och med tanke på att han har mycket bättre kondition än mig så det nog mest mig själv som jag utmanar, men å andra sidan så är han inte speciellt förtjust i att cykla, och då tyckte jag att det passade bra att välja just en cykeltävling. Det är förstås mest en rolig sak, och det finns inga hard feeling oss emellan.

Jag vet inte varför jag fick idén att plåga mig igenom ytterligare en sportaktivitet, men på något sätt fick jag blodad tand när jag åkte slalom. Det var faktiskt skönt att vara ute och röra på sig, och när det var en sak som jag var “tvungen” att göra kändes det mycket roligare. Jag skulle inte ta mig ut om jag inte hade ett mål, om man säger så, så nu ska jag prova att sätta ett mål för mig själv och så får vi se hur det går. Att jag kanske får lite bättre kondition på kuppen är förstås ett plus, men för mig är det snarare tävlingsinstinkten än ett friskare liv som är motivationen. Inte för att jag direkt är någon tävlingsmänniska som siktar på att komma först i mål, men att faktiskt ha ett mål känns väldigt roligt och helt nytt för mig.

Så nu när jag är frisk i foten ska jag åka och köpa en ny cykel och börja träna. Jag kanske får med mig min vän ut på några träningspass också! Man skulle kunna säga att den här liftincidenten faktiskt bara har haft positiva effekter. Jag har börjat (ska börja) träna, bara en sådan sak! Och jag och min vän har kommit varandra närmare och börjat göra roliga sportaktiviteter ihop. Kan det bli bättre?

cykel

Allmänt

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.