Home > Allmänt > Fint väder!

Fint väder!

Idag är det verkligen fint väder! Jag ska precis ge mig ut på en cykelrunda, så idag blir det inget långt inlägg. Man får ju passa på att vara ute när den svenska sommaren bjuder på sol. Det har visserligen varit ganska fint hittills, så man ska väl inte klaga för då kommer väl regnet som ett brev på posten. Jag vet egentligen inte vad jag hade tänkt skriva om här, jag kände mest att jag behövde uppdatera för att det var ett tag sedan. Man vill ju hålla liv i bloggen så att man inte tappar sina läsare (om jag nu har några!?).

Så det här blir mest ett litet inlägg där jag säger hej och berättar att jag ska ut och cykla och att det går bra med det, och att det är fint väder och att jag är glad att sommaren äntligen är här på riktigt! Jag satte förresten personbästa förra gången jag var ute och cyklade, så nu ska jag se hur bra jag kan matcha det idag. Med personbästa menar jag alltså att jag cyklade det snabbaste jag har gjort på den distansen. Det är ju verkligen inga värstingtider vi pratar om, långt ifrån, och jag vet faktiskt inte ens om jag vill lägga ut tiden här…

Det viktiga är att jag är nöjd med tiden och att jag faktiskt blir bättre på det jag gör. Det visar att jag börjar få lite kondition, och det är väldigt bra för en som tidigare hade obefintlig kondition. Den låg snarare på minus, om det nu ens är möjligt. Så jag är glad och stolt över mig själv att jag faktiskt gör något som ger mig bättre hälsa, och jag hoppas att jag kommer att fortsätta med det här. Än så länge är det i alla fall roligt, även om det förstås är jobbigt också, och så länge det är roligt kommer jag nog att göra det!

cykel

Allmänt

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.