Home > Allmänt > Fem plus för årets sommar!

Fem plus för årets sommar!

August 25th, 2015

Så var sommaren över för den här gången, och den bistra vintern är på väg. Jag är ju som sagt ingen större fan av vinter och kyla men det är ju inte någonting jag kan göra någonting åt. Det kvittar hur mycket jag skäller på SMHI, de verkar ändå inte kunna fixa bättre väder. Förbaskade amatörer, det är vad de är! Nåjo, jag överlever nog i år också för att få uppleva ännu en sommar. Och den sommar som vi just upplevt var ju riktigt trevlig och hockeylägret hos Älvdalen Camping fungerade perfekt. Fem plus för årets sommar med andra ord och det hör faktiskt inte till vanligheterna.

skjutport

Men jag har också gjort en del nyttiga saker under sommaren. Som att ordna med garaget (som ju mest används för förvaring och en del elektronikarbeten). Ett problem med garaget har varit den dåliga isoleringen, till stor del på grund av porten. Att vistas där vintertid har inte varit trevligt. Porten läckte värme som ett såll och släppte in isiga vindar! Men nu jag skaffade en skjutport från Sandöporten, eftersom jag läst att dessa skjutportar ska vara bra. Och det tror jag de är. Det är fortfarande för varmt för att avgöra, men det känns helt uppenbart att den nya porten är MYCKET bättre isolerad än den gamla. Så jag tror att jag ska kunna använda garaget även vintertid i fortsättningen.

Men förutom att vara nyttig genom att skaffa ny garageport och hjälpa till att organisera ishockeyläger så har jag mest varit lat under sommaren. Enligt min åsikt så är detta fullt tillåtet. Att ligga i en hängmatta och läsa en bok är så nära perfektion som det går att komma. Det blev många böcker lästa under semestern, mest då gammal klassisk Science Fiction som Philip K. Dick, Heinlein, Asimov och liknande.

Allmänt

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.