Home > Allmänt > Den stora nyheten: Flip in

Den stora nyheten: Flip in

October 18th, 2013

Vi söker alltid efter enkla och smidiga lösningar, och pratar man om löshår är det många som tycker att det är svårt och tidskrävande att få till ett bra resultat. Dessutom tycker många att det sliter för mycket på det egna håret, även om man inte använder sig av en permanent lösning. Det finns redan metoder som förenklar användandet av löshår, men nu ser vi en helt ny produkt som minimerar arbetet och ger en snygg frisyr på bara några sekunder. Det handlar om flip in, den nya sortens löshår som sitter inte ens sitter fast i det egna håret.

Längre och fylligare hår på 30 sekunder
Om man tillhör skaran som inte vill ägna timmar åt att få en snygg frisyr med löshår finns nu flip in-metoden som förlänger håret enkelt och snabbt. Istället för att sätta i slinga för slinga och fästa det i håret, sätter man nu istället fast en hel remsa med hår direkt. Löshåret sliter inte heller på det egna håret, eftersom det sitter fast med en tunn tråd runt huvudet och hålls på plats av vikten från det egna håret. Genom att kamma över sitt riktiga hår blir tråden osynlig, och resultatet ser helt naturligt ut.

Olika färger, längder och varianter
Flip in finns i många olika varianter för att det ska bli så enkelt som möjligt att matcha med det riktiga håret. Olika längder och färger gör det enkelt att hitta rätt, och man kan även välja om man vill ha lockigt, vågigt eller rakt hår. Man kan till och med välja naturligt slingat hår eller hår som på ett naturligt sätt har en mörkare ton in mot hårbotten. Hittar man rätt är det nästan omöjligt att urskilja löshåret från det egna, och det går lika snabbt och enkelt att sätta i det som att ta ur det.

Allmänt

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.