Home > Allmänt > Den årliga uppdateringen

Den årliga uppdateringen

April 10th, 2017

Suck. Jag måste vara absolut sämst på det här med att uppdatera bloggen numera. Im truly sorry. Nu finns det väl kanske inte så många trogna läsare kvar, men jag tänkte ändå skriva lite om livet som det är nu och vad som hänt sedan sist typ. Om inte för publikens skuill, så för min egna skull. Bloggen blir ju lite som en dagbok också, som är ganska rolig att återgå till ibland och läsa igenom.

Planerar för sommarfest
Nu i maj har jag fått det ärofyllda uppdraget att arrangera en möhippa, tillsammans med några fler i vänskapskretsen. Vi ska överraska en vän med en riktigt härlig fest hade vi tänkt oss, och här om dagen satt jag i ett långt telefonsamtal med en tjej från http://perfectevent.se om vad de kunde erbjuda för typ av event och sådär. Vår vän gillar verkligen skärgården, så jag nämnde det som ett önskemål – tillsammans med god mat, musik och dans – och de skulle kika på vad de kunde sätta ihop för olika variationer, och sedan återkomma med prisförslag. Himla bra grej tycker jag, en eventbyrå liksom. Inte alltid man har tid och ork att fixa sådant!

Haft en tuff vår
Det har varit en rätt så tuff vår nu med mycket sjukdom. Känns som det ena har avslöst det andra från jul fram till nu typ. Förkylning, halsfluss och influensa – yes, allt har jag kört igenom inom loppet på tre månader. Nu har jag (peppar peppar) hållt mig frisk i snart tre veckor, och jag börjar känna livslusten komma tillbaka så smått efter vad som har varit ett långt jäkla mörker.

Nu har jag ändå en del roliga saker framför mig som jag ser fram emot med glädje och förväntan. I juni blir jag moster igen, typ samtidigt som jag fyller år. Det är nog det absolut skojigaste av allt! Därtill är det ju möhippan, och en inbokad kryssning här om tre veckor. Gud, låt mig bara få vara frisk nu!

Allmänt

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.